Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Een alarmsysteem installeren

Veel huizen zijn nu uitgerust met een alarmsysteem. Deze zijn makkelijk aan te leggen, vooral als ze draadloos zijn. Je kunt voor een klein prijsje al een pakket krijgen met een aantal sensoren, camera’s en een rookmelder. Wil je echter een serieus systeem, gekoppeld aan een alarmcentrale en waarmee je bv. je buitenpoort kunt zien en bedienen, dan laat je dit beter over aan een elektricien. Alles hierover lees je hier!

Ga snel naar:
Alarmsysteem: bedraad of draadloos?
Waarom systeem laten installeren door elektricien?
Hoe inbraken voorkomen?
Ontvang snel & vrijblijvend offertes

 

 

Waarom kiezen voor een alarmsysteem?

Met een alarmsysteem in huis geniet je van zekerheid. Zo kan je ’s avonds met een gerust hart naar bed en is de kans op inbraken veel kleiner. Vooral bij systemen die van buitenaf al zichtbaar zijn, komen pogingen tot inbraak vrijwel nooit meer voor.

Een elektricien inschakelen om je alarmsysteem te installeren? Kies dan voor Solvari! Wij brengen je vrijblijvend en snel in contact met meerdere erkende vakmensen actief in je buurt. Zo kan je hun offertes gericht vergelijken en kies je gegarandeerd de beste aanbieding. Start je aanvraag hier.

alarmsystemen installeren

 

Bedraad of draadloos?

Een bedraad systeem heeft als voordeel dat die nooit uit kan vallen, bv. omdat er batterijen leeg zijn. Vaak worden er ook opties geboden voor als de elektriciteit uitvalt. Je bent echter wel beperkter wat de plaatsing betreft, omdat deze moeten worden aangesloten op het netwerk. Draadloze alarmsystemen hebben hier geen last van en kun je overal plaatsen, maar hebben regelmatig nieuwe batterijen nodig.

 

Een alarmsysteem door een elektricien laten installeren

Een bedraad systeem hoeft niet per se te zijn aangesloten op een stopcontact. Je kunt ook een elektricien vragen deze direct op je elektriciteitssysteem aan te sluiten. Zo is de bedrading netjes weggewerkt en kun je camera’s en sensoren op een vaste plek plaatsen. Ook kun je je systeem aansluiten op je intercom en met bezoekers praten die buiten voor de poort staan. Deze systemen zijn net zo groot of klein te maken als je zelf wilt, waardoor ze nauwelijks hoeven op te vallen.

 

De kans op inbraken voorkomen

Er zijn ook andere manieren waarop je de kans op inbraak kunt voorkomen. Laat bv. geen waardevolle spullen in het zicht liggen als je weggaat, laat ramen en deuren niet openstaan, gebruik lichten door de illusie te geven dat je thuis bent en zorg voor buitenverlichting. Dit in combinatie met een goed alarmsysteem en een kastje aan de gevel zou genoeg moeten zijn om inbrekers af te schrikken.

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen