Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Buitenverlichting: voor sfeer en veiligheid

Buitenverlichting is al lang niet meer alleen voor de rijken. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel ergens een lamp buiten. Dit is niet alleen handig omdat je zo beter ziet in het donker, maar het is ook veiliger. Inbrekers zullen namelijk niet snel iets proberen op een verlichte plek. Daarnaast zijn er nog meer goede redenen om te kiezen voor buitenverlichting. Benieuwd? We zetten alle feiten voor je op een rijtje!

 

Waarom kiezen voor buitenverlichting?

Er zijn veel goede redenen om buitenverlichting te plaatsen. Zo profiteer je van deze voordelen:

Een gezellige sfeer
Minimaal stroomverbruik
Lage kostprijs

Meer weten over buitenverlichting? Een van onze experts vertelt je graag meer. Zo profiteer je van gericht advies, prijzen op maat en een nette oplossing. Vergelijk meerdere vakmensen in je buurt.

 

Gezellige sfeer

Met goed gekozen en goed geplaatste buitenverlichting maak je jouw tuin veel gezelliger en kan je langer buiten blijven. Bv. voor een feestje of een lekkere barbecue in de zomer. Daarnaast kan je een vijver verlichten, of paden voorzien van passende vloerlampen. Zo creëer je een romantische sfeer, wat ook van toegevoegde waarde is in de winter.

Laag stroomgebruik

Buitenverlichting an sich verbruikt niet zo veel stroom (gaat doorgaans om LED-lampen), en al helemaal als je het combineert met zonnepanelen! Dan wek je de benodigde hoeveelheid stroom op met energie van de zon en heb je niet eens een aansluiting nodig op het elektriciteitsnet. Dit soort verlichting beschikt vaak ook over een sensor waardoor de lampen automatisch aanschieten in het donker en uitgaan bij zonsopkomst.

Goedkoop

Buitenverlichting hoeft ook zeker niet duur te zijn. LED-lampjes kosten tegenwoordig nog weinig geld en je kunt ze plaatsen waar je wilt. Heb je interesse in meerdere lampen en heb je hiervoor wel een verbinding nodig naar je elektriciteitsnetwerk, dan kun je beter een elektricien inschakelen om dit voor je te laten aanleggen. Die kan de bedrading dan onder de grond door laten lopen en het netjes wegwerken. Ook is je installatie dan goed beschermd tegen regen en andere weersinvloeden.

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen