Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Hoe vind je een goede elektricien?

Werk aan je elektra moet natuurlijk goed gaan. Storingen in je elektriciteitsnetwerk kunnen namelijk verregaande gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om een elektricien te vinden die betrouwbaar is en verantwoordelijk te werk gaat. Maar hoe vind je zo’n expert? Lees het hier!

 

Ervaren elektricien? Let op deze factoren!

FACTOR 1: keurmerken
FACTOR 2: tarieven
FACTOR 3: reviews

Gegarandeerd een goede elektricien vinden voor jouw project? Doe dan snel een aanvraag via Solvari! Wij brengen je vrijblijvend in contact met meerdere erkende elektriciens actief in je regio. Begin met vergelijken.

Keurmerken

De beste garantie op een erkende elektricien? Check of de elektricien is aangesloten bij de UNETO-VNI of de SEI. Dit zijn vakverenigingen die elektriciens testen voordat ze hier lid van mogen worden. Zijn ze dit eenmaal, dan mogen ze zichzelf erkend noemen en zich als zodanig adverteren. Tijdens deze tests worden vakmensen beoordeeld op gebied van veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en hun werk. Daarnaast zijn deze elektriciens altijd op de hoogte van het laatste nieuws binnen hun vakgebied.

De tarieven

Een goede elektricien zal ook eerlijke tarieven hanteren, uitgaande van de specifieke klus en zijn of haar ervaring. Gemiddeld vraagt een elektricien € 40 per uur. Beginners zullen dan nog wat minder vragen, en ervaren vakmannen dan weer meer. Spot je een prijs die hier erg van afwijkt? Dan is het beter om niet met deze persoon in zee te gaan. Ook zwartwerkers leveren vaak slecht werk en achteraf heb je geen garanties om op terug te vallen. Kijk dus naast de keurmerken ook naar de prijs, en wees realistisch.

Reviews van anderen

Als laatste kan het geen kwaad om recensies te lezen van eerdere klanten. Zo kom je al veel te weten over de elektricien vóórdat je contact opneemt. En er is geen betere bron aan informatie dan iemand die de elektricien al over de vloer heeft gehad. Je kan ook terecht bij een professionele website. Zo vind je gemakkelijk de beste elektricien voor jouw project!

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen