Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Elektra tijdens verbouwingen

Of je nu je keuken aan het renoveren bent, kiest voor een nieuwe uitbouw of een volledig huis aan het bouwen bent, je krijgt tijdens veel van dit soort werkzaamheden te maken met elektra. Meestal komt dit neer op een totaal nieuwe elektrische installatie, maar soms zijn een paar stopcontacten in een tuinhuis of in de keuken al voldoende. Aan elke klus zijn kosten verbonden. Meer hierover lees je hier!

Ga snel naar:
Kleine klusjes
Elektra vervangen in de keuken of badkamer
Elektra aanleggen in een nieuwe woning
Ontvang vrijblijvend meerdere offertes

Kleine klusjes

Voor een elektricien betaal je gemiddeld € 40 per uur. Kleine klusjes, zoals het plaatsen van een nieuw stopcontact, zijn al uit te voeren voor minder dan € 100. Een stopcontact buiten is wel iets duurder en kost minimaal € 200. Denk ook aan het aanbrengen van een extra groep in de meterkast, het plaatsen van een tijdschakelaar, het plaatsen van een grondkabel, … Hiervoor betaal je gemiddeld € 300. Elektrotechnische werkzaamheden hoeven dus niet veel te kosten.

Elektra vervangen in de keuken of badkamer

Zware apparatuur sluit je aan op krachtstroom en krijg je mee te maken als je elektra gaat vervangen in de keuken of badkamer. Het werken aan de elektra in deze kamers is dan vaak ook wat duurder en om de hele ruimte te doen mag je rekenen op een totaalprijs van zo’n € 850. Dan wordt wel echt álles gedaan, dus inclusief het strategisch plaatsen van stopcontacten en het aanleggen van verlichting.

Elektra aanleggen in een nieuwe woning

Als je een nieuwe woning aan het bouwen bent en je wilt deze voorzien van een volledig nieuw elektriciteitsnetwerk, dan loopt de prijs al gauw op tot € 4.000. Dit is inclusief het aanleggen van stopcontacten, het plaatsen van de meterkast en de benodigde verlichting. Natuurlijk is elke klus anders en hanteren elektriciens verschillende tarieven.

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen