Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Inbouwspots plaatsen: wat met de prijs?

Op zoek naar verlichting in huis, maar is er geen ruimte voor grote lampen? Dan kan je ook inbouwspots plaatsen. Zo verlicht je je woning erg sfeervol met een dimmer. Het enige wat je nodig hebt, is een verlaagd plafond en de inbouwspots zelf. Op welke kosten mag je rekenen? Ontdek hier meer!

Ga snel naar:
Belangrijke kostenbepalers
Extra optie: domotica
Vergelijk gratis offertes

 

 

Wat kost inbouwspots plaatsen?

Voor een verlaagd plafond uit gyproc betaal je gemiddeld 55 à 70 per m² (excl. btw, incl. plaatsing). Voer je die werken zelf uit? Dan bespaar je natuurlijk nog extra op deze kosten. En wat met de inbouwspots zelf? Voor 3 spots betaal je gemiddeld 20 à 40 euro. Het gemiddelde uurloon van een elektricien ligt dan weer tussen de 35 à 40 euro.

Een totaalprijs voor jouw inbouwspots? Dat is erg eenvoudig. Vraag gewoon meerdere prijsoffertes aan bij elektriciens in je buurt. Start je aanvraag hier!

inbouwspots plaatsen

 

Belangrijke kostenbepalers

De prijs voor het inbouwen van je spots hangt af van een aantal factoren. Doe je dit zelf? Dan bespaar je de helft op de arbeidskosten. Vooral als je al een verlaagd plafond hebt, kan doe-het-zelven een uitkomst bieden. Je kan dan de spots zelf installeren of een elektricien inhuren. Moet je plafond eerst nog verlaagd worden? Dan kan een klusjesman dit voor je doen, inclusief het installeren van de inbouwspots. De afmetingen, het aantal spots, het soort spots en het feit of je dit zelf kan doen hebben dus allemaal een invloed op de totaalprijs.

 

Extra optie: domotica

Je kan ook kiezen voor spots met domotica. Hiermee kan je de spotjes instellen, dimmen, van kleur doen veranderen en uit- en aanzetten vanaf je smartphone. Je betaalt dan iets meer, maar hou er rekening mee dat je ook niet te veel spotjes moet installeren. Hoe meer spotjes, hoe meer licht en soms is minder in dit geval zeker beter.

Interese in inbouwspots met domotica? Een erkende elektricien vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Ontvang nu gratis advies op maat!

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen