Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Storingsdienst

Totdat je elektriciteit een keer uitvalt, realiseer je je niet hoe afhankelijk je hier van bent. Zonder stroom blijft eten in je koelkast niet verse, kan je water in je cv-ketel niet verwarmen en kan je ’s ochtends en ’s avonds geen lichtje aandoen. Sommige elektrische problemen moet je ook snel oplossen, vooral omdat je veiligheid dan ook op het spel staat. In zo’n dringend geval bel je de storingsdienst.

Ga snel naar:
Wat mag je van de storingsdienst verwachten?
Hoeveel kost de storingsdienst inschakelen?
Wat mag je zelf doen?
Vergelijk offertes van elektriciens

Wat mag je van de storingsdienst verwachten?

Het inschakelen van een storingsdienst is anders dan het regelen van een elektricien. Deze mensen kunnen vaak snel aanwezig zijn en kan je 24 uur per dag bereiken. Wil je een snelle oplossing, kies dan een storingsdienst die niet ver van je woning gevestigd is. Deze elektriciens zullen je elektra nakijken, veilig maken en in sommige gevallen een noodoplossing aanbieden waar vervolgens een ‘gewone’ elektricien naar kan kijken. Ook kan deze advies geven over de installatie van jouw elektra.

Hoeveel kost een storingsdienst inschakelen?

Als je met spoed een elektricien nodig hebt betaal je veel meer. Hier komt dan vaak nog een schepje bovenop als dit in de avonduren of het weekend gebeurt. De exacte kosten zijn daarom moeilijk in te schatten, omdat elke situatie verschilt. Je hebt pas een exacte prijs als er een elektricien langs is geweest.

Wat mag je zelf doen?

Gaat het om een kortsluiting alleen bij jou in huis en hebben de buren nog gewoon stroom, dan kun je de groep waar de kortsluiting heeft plaatsgevonden uitschakelen. Of je kunt één voor één je apparaten weer aansluiten om zo de boosdoener te vinden. Zo stabiliseer je de situatie en kun je geld besparen op een spoedelektricien. Ben je echter niet zeker of dit veilig is, dan is de storingsdienst de beste oplossing.

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen