Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gecertificeerde elektricien: welke voordelen?

Weinig kaas gegeten van elektriciteitswerken? Dan ga je beter zelf niet aan je groepenkast zitten sleutelen. Beter én veiliger is om een erkende elektricien in te schakelen. Wat zijn nu de grote voordelen van zo’n elektricien? We zetten ze kort op een rij!

Ga snel naar:
Voordelen erkende elektricien
Vergelijk vrijblijvend offertes

 

 

Waarom kies ik het best een gecertificeerde elektricien?

Een gecertificeerde elektricien is een betrouwbare vakspecialist die jou graag helpt bij het inspecteren, controleren, onderhouden, aanpassen en aanleggen van elektra in en rondom je woning. Ook kan een elektricien een afkeurde installatie op orde brengen. Zo’n erkende expert is aangesloten bij een beroepsfederatie en heeft een gespecialiseerde opleiding gevolgd. Daardoor ben je zeker dat je elektriciteitswerken zijn uitgevoerd volgens de wetgeving!

Op zoek naar zo’n erkende elektricien in je buurt? Die vind je snel en eenvoudig via onze gratis offerteservice. Start je aanvraag nu!

voordelen erkende elektricien

 

Voordelen van een erkende elektricien

Sommige mensen voeren zelf elektriciteitswerken uit. Of ze vragen hulp aan een klusjesman die niet is aangesloten bij een beroepsvereniging. Het blijft echter altijd beter om samen te werken met een gecertificeerde elektricien. Zo ben je 100% zeker van de volgende voordelen:

 

VOORDEEL 1: veiligheid en competentie

Erkende elektriciens krijgen regelmatig een controle door een beroepsfederatie of branchevereniging. Je bent er dus zeker van dat ze altijd de technische en veiligheidsnormen correct volgen. Op die manier is jouw elektrische installatie sowieso conform aan de wetgeving.

 

VOORDEEL 2: gedragscodes en normen

Een erkende elektricien voldoet ook aan gedragscodes en normen die door een overkoepelende organisatie zijn opgesteld. Dit biedt zekerheid en voorkomt in veel gevallen kans op ongelukken.

 

VOORDEEL 3: klachtenprocedure

Je kan gebruik maken van de klachtenprocedure die een overkoepelende organisatie tot zijn beschikking heeft. Het is belangrijk dat de elektricien is aangesloten bij een organisatie zodat je de geschillencommissie kan benaderen voor hulp bij het behandelen van je klacht.

 

Elektricien offertes

Wil je een beroep doen op een elektricien in je buurt? Maak dan gebruik van onze gratis offerteservice. Zo kom je vrijblijvend in contact met meerdere vakspecialisten. Zij helpen je graag verder en maken een offerte op maat op.

Zeker zijn van de juiste keuze? Vergelijk dan meerdere offertes qua adviezen, materialen, kosten, uitvoertermijn, … Vraag nu vrijblijvend meerdere elektricien offertes aan!

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen