Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Elektromonteur: taken, kosten & erkenning

De term ‘elektromonteur’ dekt een brede lading. Het kan gaan om elektriciens, monteurs van elektrotechnische installaties, … Zo plaatsen elektromonteurs ook verlichting, brandmelders, data- en alarminstallaties, enz. Hoeveel betaal je voor zo’n expert? En op welke kwaliteitsgaranties kan je rekenen? Een streepje duiding in dit artikel!

Ga snel naar:
Kosten van een elektromonteur
Kies voor een erkende expert
Vraag nu je offertes aan

 

 

Wat doet een elektromonteur allemaal?

Een klus die te maken heeft met je elektrische installatie? Dan bel je een elektromonteur. Die installeert onder meer bedradingsystemen, vervangt zekeringkasten, verhelpt storingen, legt verlichting aan, plaatst stopcontacten en alarminstallaties, … Het zijn stuk voor stuk taken die je beter niet zelf doet als je geen kaas hebt gegeten van elektrotechniek.

In contact komen met een elektromonteur in je buurt? Vraag dan nu vrijblijvend prijsoffertes aan bij meerdere erkende vakspecialisten via onze offerteservice!

elektromonteur

 

Elektromonteur: welke kosten?

Omdat de werkzaamheden van een elektromonteur erg uiteenlopen, is het moeilijk een prijs te geven. Gemiddeld rekent een elektromonteur ongeveer € 40 per uur aan. Een ervaren vakspecialist zal meer vragen dan een beginnende elektromonteur. De meeste kleine klusjes kosten niet meer dan € 300. Voor het plaatsen van een volledig elektriciteitssysteem in je nieuwbouwwoning, ben je makkelijk € 5.000 à 7.000 kwijt. Wil je de keuken voorzien van nieuwe bedrading? Dan mag je rekenen op gemiddeld € 850.

Een exacte prijs voor jouw project? Via onze offertedienst ontvang je vrijblijvend meerdere prijsoffertes bij elektromonteurs in je buurt. Start je aanvraag nu!

 

Welke kwaliteitsgaranties?

Wil je zeker zijn dat je voor een betrouwbare expert kiest? Ga dan voor een erkende elektromonteur. Deze zijn aangesloten bij een beroepsorganisatie. Deze elektriciens moeten aan bepaalde gedragscodes voldoen, hebben de juiste vaardigheden, … Zo weet je zeker dat de expert veilig zal werken, betrouwbaar is en kwaliteit zal leveren. Verder is het altijd een goed idee om recensies te lezen en referenties op te zoeken.

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen