Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Extra groep aanbrengen in je zekeringkast

Zonnepanelen of een warmtepomp laten plaatsen? Een grondige renovatie achter de rug? Dan is het vaak nodig om extra groepen aan te brengen in je zekeringkast. Als je te veel grootverbruikers op 1 groep zet, loop je een groot risico op overbelasting. Een gemiddeld huishouden heeft vaak minstens 9 groepen in de elektriciteitskast nodig. Hier lees je meer over de kosten als je je elektriciteit wil uitbreiden!

Ga snel naar:
Hoe juiste elektricien kiezen?
Vergelijk nu meerdere offertes

 

 

Hoeveel betaal ik voor een extra groep in mijn zekeringkast?

Een elektricien kan zonder al te veel problemen een extra groep aanmaken in je elektriciteitskast. Voor 1 groep betaal je gemiddeld € 300. Hoe meer extra groepen je wil aansluiten, hoe lager die prijs per groep. Wil je dan weer een volledig nieuwe zekeringkast laten plaatsen? Dan kom je uit op een totaalprijs van € 500 à 1.000 (excl. btw, incl. plaatsing).

Gratis meerdere prijsoffertes vergelijken? Dat kan via onze offerteservice. Vul het formulier in en meerdere elektriciens nemen contact op voor een prijsofferte. Start je aanvraag nu!

extra groepen zekeringkast

 

Hoe de juiste elektricien kiezen?

Het is belangrijk dat je een goede elektricien uitkiest om deze werkzaamheden voor je te doen. Maar hoe ben je zeker van de juiste expert? Enkele tips:

 

  • Kies voor een elektricien die is aangesloten bij een vakvereniging.
  • Ga niet voor een elektricien die erg lage prijzen aanrekent.
  • Zoek naar online referenties en reviews over de elektriciens in kwestie.

 

EXTRA TIP: offertes vergelijken is en blijft de beste garantie op een goede en betrouwbare elektricien. Vul dus zeker het onderstaande offerteformulier in als je een juiste keuze wil maken:

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen